Flight Deck Verzekeringen

Flight Deck Verzekeringen is expert in luchtvaart verzekeringen met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Luchtvaart & Financiële Dienstverlening!

We staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor klanten, grote kennis van de luchtvaartsector en het beste verzekeringsadvies! Wij werken samen met alle belangrijke partijen in de Europese markt.

WA en Casco

Wij offreren verplichte Aansprakelijkheidsverzekeringen (tevens CSL) en Casco (All-risk) luchtvaartverzekeringen. Daarnaast ook Oorlog Casco.

Daarnaast kunnen wij ook aanbiedingen maken voor collectieven voor piloten of vloten, bijvoorbeeld van een vliegclub of luchtvaartonderneming in de GA.

Vliegers kunnen bij ons terecht voor LOL, TREX en/of vliegers/instructie verzekeringen.

Schadeafhandeling

Wij zijn naast Luchtvaart verzekering Makelaar ook ervaren schade afhandelaar.  Wij hebben (helaas) al vele luchtvaart schadezaken voor onze klanten afgehandeld. Hierbij gaat het klantbelang altijd voorop en behandelen wij, namens de klant, naar de verzekeraar toe de schade. Zo wordt een schade snel en zorgvuldig afgehandeld met minimale zorgen voor de betroffen klant.

Overige Verzekeringen

Ook voor overige bedrijfsverzekeringen kunt u bij ons terecht; bijvoorbeeld Onderhoud bedrijf verzekeringen, Bedrijfsaansprakelijkheid, Inventaris, Opstal, Werkgeversaansprakelijkheid of Transportverzekeringen.

Wilt u een goede luchtvaart verzekering afsluiten? Neem contact op voor een gratis offerte of maak een afspraak!

mail: flightdbc@gmail.com  mobiel: 06 46135279

Meteen een offerte aanvragen? Dat kan hier!

Aviation Insurance Quotation Request
Name
Company Name
Address
Zipcode & Place
Pilots Licences
Phone
Aircraft Type
Registration
Value
Wheight of Aircraft
Building year
Message