Wie is

20180704_181343DGA van Flight Deck Consultancy BV is Ada Aukje Engel.

Flight Deck Consultancy BV werkt samen met meerdere partners o.a. op het gebied van beheer & administratie van haar klantenportefeuille.

Bij het uitwisselen van gegevens van en naar klanten, alsmede naar zakenpartners, proberen we de communicatie zoveel mogelijk te digitaliseren om zo bij te dragen aan een schonere en duurzame wereld. Dit scheelt in het gebruik van papier, inkt cartridges en stroom. Daarnaast scheelt het tijd en vermindert het frankeerkosten.

Ada begon in 1980 met zweefvliegen, vloog solo voordat ze zelfs rijlessen kon krijgen. Ze heeft nog steeds een zweefvliegbrevet en vliegt wanneer ze kan!

Ze heeft een Bachelor in Business Management & Marketing en werkte o.a. bij Pan American Airways in New York, Air Aruba, Transavia Airlines en als Commercieel Manager van het Aviodrome op Schiphol. Presenteren op & het organiseren van Luchtvaart Congressen is haar Passie! Sinds 2012 organiseerde Ada vele luchtvaart congressen en Bedrijfsevenementen in Nederland.

Het bank en verzekeringswezen heeft ook altijd haar grote interesse gehad. Haar expertise in deze sector bouwde zij op bij bedrijven als Merril Lynch, MPC Capital waar zij als Adviseur werkte en door haar ervaring in het verzekeringswezen o.a. als Makelaar Luchtvaart Verzekeringen.

Door de combinatie van deze vakgebieden kan Flight voor u of uw bedrijf het verschil maken!