Luchtvaart Verzekeringen

Wij zijn expert op het gebied van luchtvaart verzekeringen met ruim 30 jaar ervaring in de Luchtvaart & Financiële Sector!

We staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor klanten, grote kennis van de luchtvaart en ons betrouwbare verzekeringsadvies! Wij werken samen met alle belangrijke partijen in de Europese markt.

WA en Casco

Wij bieden individuele Aansprakelijkheidsverzekeringen en Casco (All-risk) luchtvaartverzekeringen aan voor particulieren & bedrijven.

Wij werken tevens voor collectieven van piloten of vloten, bijvoorbeeld van een vliegclub of luchtvaartonderneming.

Vliegers kunnen bij ons terecht voor Brevet verlies, Opleiding en vliegers/instructie verzekeringen.

Schadeafhandeling

Wij zijn naast Luchtvaart verzekering Makelaar ook ervaren schade afhandelaar.  Wij hebben al vele luchtvaart schadezaken voor onze klanten afgehandeld. Hierbij gaat het klantbelang altijd voorop! Door ons wordt een schade snel en zorgvuldig afgehandeld, met minimale zorgen voor de betroffen klant.

Overige Verzekeringen

Ook voor overige bedrijfsverzekeringen kunt u bij ons terecht; bijvoorbeeld als u een onderhoudsbedrijf heeft, en natuurlijk voor overige verzekeringen zoals Bedrijfsaansprakelijkheid, Inventaris, Opstal, Werkgeversaansprakelijkheid of Transportverzekeringen.

Meteen een offerte aanvragen? Dat kan hier!

Luchtvaart Verzekering Aanvraag Formulier
Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode & Plaats
Vliegers Brevetten
Telefoonnummer
Vliegtuig Type
Registratie of Serienummer
Waarde
Vliegtuig Gewicht
Bouwjaar
Message