Schadeafhandeling

Onze schadeafhandeling voor klanten, hoe werkt het?

Wij zijn naast Luchtvaart verzekering Makelaar ook ervaren schade afhandelaar. Wij handelen al schades voor allerlei soorten risicoĊ› / klanten af. Van Drone, tot Glider tot Motorkist eigenaren.

Hierbij staat het klantbelang voor ons altijd voorop en behandelen wij, namens de klant, naar de verzekeraar toe de schade.

Soms wordt door de verzekeraar de hulp van een externe schadedeskundige ingeroepen. Ook dit traject ondersteunen en begeleiden wij namens klant en verzekeraar.

Wij sturen u indien nodig een schadeformulier van de verzekeraar toe, vragen u om extra informatie en starten de schadeafhandeling bij de verzekeraar op.

Dit betekent dat wij als makelaar de verzekeraar inlichten over de schade en de verzekeraar ons, op basis van de eerste gegevens, ons verder zal informeren hoe zij wensen dat het schade afhandelingsproces zal plaatsvinden.

Dit kan bijvoorbeeld zijn dat zij toestemming geven tot het bergen van het vliegtuig, er een schade expert op af willen sturen en/of het schade bedrag door een erkend schade/onderhoudsbedrijf willen laten vaststellen.

Zo wordt een schade snel en zorgvuldig afgehandeld met minimale zorgen voor de betroffen klant.