Drones

Aanvraagformulier (Nederlands)

Flight Deck Verzekeringen is al sinds 2014 expert op het gebied van Drones! Onze klantenservice is persoonlijk, specialistisch en snel! Voor zowel offertes, aanpassingen en schadeafhandeling zijn wij altijd bereikbaar op 06-46135279!

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Wij bieden (WA) Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekeringen (van de beste Drone verzekeraars) aan de gehele Drone sector; start-ups, operators, bouwers, opleiders, verenigingen en provinciale of landelijke overheidsinstanties.

Uiteraard voldoen onze verzekeringen aan de minimale WA limiet vanaf € 1.000.000,- En zijn deze verzekeringen inclusief de EC 785/2004 clausule. Met het vereiste verzekeringscertificaat, dat u via ons krijgt, kunt u terecht bij de Instanties zoals ILenT of keuringsinstanties.

Casco Verzekeringen

Naast de verplichte WA dekking bieden wij ook een complete all-risk (Casco) verzekering waarbij ook diefstal en transport kan worden gedekt. Bij ons kunt u ook grondapparatuur en cameraś op dezelfde polis meeverzekeren tegen lage premies.

Huur of Leen apparatuur (tijdelijke dekking)

Veel Drone bedrijven maken bij projecten gebruik van huur of leenapparaat. Indien u al een bestaande polis (minimaal WA dekking) bij ons heeft kan dit object voor een kleine bijbetaling worden meeverzekerd. Maar ook nieuwe klanten zijn van harte welkom voor deze dekking! Indien dit vaker voorkomt kan er een vast bedrag voor het huren van tijdelijke apparatuur standaard worden meegenomen in de polis. Al deze zaken werken niet alleen kostenverlagend maar geven ook rust zodat u zich kunt focussen op het uitvoeren van uw Drone project!.

Schadeafhandeling

Wij zijn naast Luchtvaart verzekering Makelaar ook ervaren schade afhandelaar. Inmiddels hebben wij al meerdere schades voor onze Drone klanten afgehandeld. Hierbij gaat het klantbelang altijd voorop en behandelen wij, namens de klant, naar de verzekeraar toe de schade. Zo wordt een schade snel en zorgvuldig afgehandeld met minimale zorgen voor de betroffen klant.

Overige Verzekeringen

Ook voor overige bedrijfsverzekeringen kunnen klanten bij ons terecht; bijvoorbeeld Bedrijfsaansprakelijkheid, Inventaris, Opstal, Werkgeversaansprakelijkheid of Transportverzekeringen.