Passie voor Vliegen

 

_LAH821220141217_114323

Algemene informatie

Passie voor Vliegen is het Jaarcongres van de Flight Deck Business Club. Naast regelmatige netwerkbijeenkomsten organiseren wij jaarlijks een nationaal onafhankelijk luchtvaartcongres met interessante sprekers en standhouders om de Passie voor de Vliegen breed te kunnen delen!

Het Passie voor Vliegen congres heeft geen winstoogmerk en is alleen mogelijk door ondersteuning van (hoofd) sponsoren en bezoekers. Er is een luchtvaartbeurs, er vinden presentaties plaats over relevante onderwerpen in de GA (en daarbuiten) en er is volledige catering aanwezig.  Veel luchtvaartverenigingen zoals de KNVvL, AOPA en NVAV ondersteunen ons congres! De eerste drie Passie voor Vliegen congressen was Leo van der Goot dagvoorzitter en in 2016 zullen Victor Laban en Reinier van den Berg die taak overnemen.

Het eerste congres vond plaats in 2012 bij de TU Delft L&R faculteit en het thema was toen Passie voor Vliegen met veel krachtige presentaties door o.a. een Luchtmacht vlieger en schrijver Joost Conijn . In 2013 vond het 2e congres met als hoofdsponsor Glider Pilot Shop plaats op vliegveld Lelystad in de Aviodrome, met als thema’s vrouwen in de Luchtvaart en toegepaste technieken. In januari 2015 vond het laatste congres plaats wederom met hoofdsponsor Glider Pilot Shop en ditmaal in de prachtige Catalina Hangaar op vliegveld Lelystad. Met het thema” Nederlandse Luchtvaart” werd het congres op passende wijze geopend door Martin Schröder.

Van de afgelopen congressen treft u op onze site een samenvatting aan.

(VOLG ONS OP FACEBOOK https://www.facebook.com/passievoorvliegen)
Foto`s en verslag via http://www.vliegeninnederland.nl/2015/01/passie-voor-vliegen-2015/

Leave a Reply